top of page

Nya tränare i klubben!

Vi är mycket glada att kunna meddela att SS04 har knutit två meriterad tränare till SS04 Tränarteam - Mathilda Johansson Norell och Justin Shields.


Mathilda Johansson Norell kommer att börja som tränare i SS04 den 16 november 2020. Mathilda har en Kandidatexamen från GIH och har även själv varit simmare på hög nivå med flera SM finaler på meritlistan. Utöver erfarenheten som simmare själv har även Mathilda jobbat flera år som tränare. Mathilda kommer nu direkt från en tränartjänst vid Lidingö Simklubb och var dessförinnan Huvudtränare för Karlstad Simsällskap Mathilda brinner för utveckling och vill hjälpa varje simmare att nå sin fulla potential oavsett nivå!


Mathilda kommer inledningsvis att vara tränare i våra mästerskapsgrupper, SM/JSM, DM och SUM SIM, men sedan även tränare för våra grupper av yngre simmare. Vi är övertygade om att Mathilda kommer att passa mycket bra som tränare i SS04 och hon blir en riktigt bra förstärkning i vårt tränarteam både på kort och lång sikt.


Vi är mycket glada över att Justin Shields återvänder till SS04. Justin kommer att tillträda sin tjänst som elitutvecklare i SS04 den 1 Januari 2021.


Justin har en lång och framgångsrik karriär både som simmare och tränare. År 2018 lämnade Justin jobbet som huvudtränare för Mästerskapsgruppen i SS04 för ett erbjudande som tränare i USA, ett drömjobb enligt honom själv. Drömjobbet blev dessvärre kortvarigt då universitetet han arbetade för valde att lägga ned verksamheten för herrlaget han tränade. Han valde att komma tillbaka till Sverige och blev då rekryterad till SK Neptun som tränare och ansvarig för Sum Sim gruppen. En tjänst som han nu lämnar för att tillträda en heltidstjänst hos oss. 

Justin kommer att ingå i teamet med tränare i Team Simsport som leds av vår teamledare Niklas och vara ansvarig tränare för mästerskapsgrupperna men också tränare för andra grupper med yngre simmare i SS04.

Vi är övertygade om att han med sin gedigna kompetens och nyvunna erfarenheter från tiden i USA och Neptun kommer att kunna bidra, inte bara som tränare, utan också till det kvalitets- och utvecklingsarbete som är en viktig del i SS04s verksamhetsplan. Vi är flera i klubben som har haft förmånen att arbeta med Justin och vet att han är en mycket uppskattad kollega och tränare vilket gör det extra kul att få välkomna honom tillbaka till SS04.

423 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page