top of page

Privatlektioner

Notera!

Just nu har vi ont om platser till våra privatlektioner. För att underlätta hanteringen av intresseanmälningar vill vi att ni fyller i vårt formulär, så kontaktar vi er löpande så snart det finns tider att tillgå. 

Medley promo.JPG
josefin 1barn.jpg

Priser:

Privatlektion 30 min

1 deltagare 550:-
2 deltagare 795:-
3 deltagare 1095:-
Serviceavgift tillkommer 14:-

Pris gäller per lektion

Privatlektion 45 min

1 deltagare 795:-
2 deltagare 1155:-
3 deltagare 1595:-
Serviceavgift tillkommer 14:-

Pris gäller per lektion

Om våra privatlektioner

Vi erbjuder privatlektioner både till vuxna och barn. En lektion varar 30 eller 45 minuter och du kan bara boka dig till 1 lektion per dag själv. Skulle du vilja boka dig till två lektioner efter varandra så måste du höra av dig till oss. Du hittar bokningen för barn under "Simskola" och för vuxna under "Vuxenkurser" på bokningssidan. Har du svårt att hitta rätt lektion för dig, tveka inte att höra av dig till oss på kansli@ss04.se.

Inför bokningen

När du bokar en PT hos oss på vår hemsida så kan du inte välja att boka lektionen för fler en än person- Skulle du vilja boka en lektion med fler än en deltagare så behöver

 du därför meddela kansli@ss04.se för att vi skall kunna korrigera fakturan och lägga in de andra deltagarna. Tänk på att det kan vara svårt at få ut lika mycket av lektionen om deltagarna är på för spridda nivåer. Se även till att läs beskrivningen av just den PT-lektionen du bokar, alla våra PT håller nämligen inte lektioner på alla nivåer, vissa har enbart på avancerad nivå och för vuxna medan andra har tvärtom. Du hittar denna informationen när du klickat in dig på lektionen/aktiviteten på vår bokningssida.

 

Vi erbjuder även PT-grupp, exempelvis för företag, bokning för detta sker endast per mail.

Bokningsvillkor

Inför lektionen

Vet ni redan innan exakt vad som behövs övas på så får ni väldigt gärna skicka in detta till kansli@ss04.se för att den som skall ha lektionen skall vara så förbered som möjligt. Samma sak gäller om det är tänkt att det skall vara en lektion med fler deltagare.

Har du frågor?

Besök frågor&svar eller maila oss på kansli@ss04.se

bottom of page