PT

Hur går det till?

Vi erbjuder privatlektioner både till vuxna och barn. En lektion varar 30 eller 45 minuter och du kan bara boka dig till 1 lektion per dag själv. Skulle du vilja boka dig till två lektioner efter varandra så måste du höra av dig till oss så vi får boka in den andra tiden om där finns lediga tider tillgängliga. Du hittar bokningen för barn under "Simskola" och för vuxna under "Vuxenkurser" på bokningssidan. Har du svårt att hitta rätt lektion för dig, tveka inte att höra av dig till oss på kansli@ss04.se.

Har du frågor?

Till frågor&svar

Vet ni redan innan exakt vad som behövs övas på så får ni väldigt gärna skicka in detta till kansli@ss04.se för att den som skall ha lektionen skall vara så förbered som möjligt. Samma sak gäller om det är tänkt att det skall vara en lektion med fler deltagare. Då bör alla deltagarna vara på liknande nivå för att man skall kunna få ut maximalt av lektionen.

Bokningsvillkor

Priser

1 Deltagare : 375kr/575kr

2 Deltagare : 575kr/875kr

3 Deltagare : 695kr/1075kr

OBS! Vill du boka en lektion med fler än en deltagare så behöver

 du meddela kansli@ss04.se för att vi skall kunna korrigera fakturan och lägga in de andra deltagarna. Vi erbjuder även PT-grupp, exempelvis för företag, bokning för detta sker endast per mail.