top of page

Medleygrupper

DSC00127.jpg
rasmus pil.png

Medley är den första nivån inom SS04s simsportverksamhet. Det finns två sorters Medleygrupper, Medley 1 och Medley 2. Alla grupperna är åldersindelade och för Medley 1 erbjuds ett pass per vecka och för Medley 2 erbjuds två pass per vecka.

Du kan inte boka in dig själv/ditt barn på denna nivå med undantaget om du kommer från vår simskola, då kommer vissa grupper öppnas för bokning vid utvalda bokningstillfällen (Aktuell information om detta finner du här). Placering av simmare som redan simmat en termin med oss sker av verksamhetsansvariga tillsammans med tränare.

För att flyttas vidare inom simsporten från Medleygrupperna behöver simmaren visa att den kan alla fyra simsätten, korrekta vändningar och starter. 

PRISER

Medley 1 - 1875kr /minst 14 tillfällen *

Medley 2 - 1975kr /minst 24 tillfällen

* För simmare som kommer från simskolan så är oftast terminen annorlunda längd än våra vanliga terminer, priset kan därför vara annorlunda då men baseras alltid på att 14 tillfällen kostar 1875kr.

I medleygrupperna övar vi på alla fyra simsätten. Tillsammans kallas alla fyra simsätten just Medley.

Som simmare i Medley behöver du vara medlem i SS04, det tillkommer därför en medlemsavgift på 250kr årligen.

Flera gånger per termin kan alla simmare få prova på att testa sig i våran egna Märkesjakten, simmarna ges också möjligheten att ta simmärken vid utvalda tillfällen.

 

Varje tillfälle är totalt 60min och inleds med 15min samling inklusive träning på land följt av 45min simning. 

Alla simmare som simmat en termin har förtur och är garanterade en plats i den nivån de fått rekommenderat till följande termin. Om du inte vill fortsätta måste du skriftligen avboka din plats genom att maila kansli@ss04.se 

bottom of page