MINISIM

  • Minisim är för barn som fyllt eller fyller 2 år under terminen och vill börja med simträning.

  • Simningen bedrivs i Sundbyberg simhall och följer planeringen enligt Svenska Simförbundets "Simlinjen".

  • I minisim kan barnet fortsätta tills 5 års ålder och då blir nästa steg simskolan. 

  • En termin är 12 st lektioner, en lektion per vecka och varje lektion är 30 min lång.

  • Avgiften för simlektionerna gäller som en entré vid kurstillfällen för 1 vuxen och barnet som är anmält till kursen. Önskar ni bada i lilla äventyret och/eller simhallen innan eller efter avslutad lektion behöver ni betala ordinarie entré eller ha ett giltigt entré kort.

minisim_edited.png

1725-1875kr/

12 lektioner

INFO OM Bokning

Bokning gör du lättast via hemsidan. För att kunna göra en bokning måste du logga in på barnets konto, med hjälp av barnets personnummer och lösenordet du valt. Har du glömt ditt lösenord, begär du ett nytt på hemsidan under länken ”Jag har glömt mitt lösenord”. Är du ny som kund måste du gå in och skapa ett konto innan anmälningsstarten. Klicka på "skapa konto" (uppe i sidans högra hörn)  för att registrera/skapa ett konto för ditt barn. Har man fler barn som går i vår verksamhet behöver man ändå ett konto per barn. 

Simglasögon

I vårt minisim så använder vi huvudsakligen inte oss utav simglasögon. Kan vara så att någon enstaka gång under terminens gång som vi testar att använda det, men 95% av terminen kommer vara utan simglasögon.

Swim%20Goggles_edited.png

Nivåer