top of page

JOBBA HOS SS04
 

Lediga tjänster 

I dagsläget har vi inga lediga tjänster, välkommen med din spontanansökan!

Spontansökan

SS04 söker alltid ledare som vill jobba i verksamheten med barn och ungdommar, tycker om vatten och vill vara en del av barnens väg till att älska vatten och bli simkunniga

Vem är du?
Du är glad eller positiv och sprider glädje omkring dig. Vi söker dig som har någon typ av tidigare erfarenhet av barn och/eller simning. Du har ett intresse för inlärning hos barn av olika slag och är intresserad av att utvecklas till en bra ledare och förebild för andra! Har du ingen tidigare utbildning får du det av SS04 för att du ska känna dig trygg i din roll som ledare.

Som simlärare/simtränare i SS04 kommer du att jobba tillsammans med en erfaren simlärare/simtränare som ansvarar för utbildningen i vattnet med barnen. Du hjälper till som en förlängd arm till den ansvariga simläraren/simtränaren där du hjälper och stöttar barnen i vattnet.

Vilka är vi?
SS04 är en idrottsförening med bred verksamhet inom simsport; babysim, minisim, simskola, vuxensimskola, crawlkurser och en växande tävlingsverksamhet. Vi bildades 2004 och har idag ca 3000 medlemmar. Vi bedriver verksamhet i två kommuner; Solna och Sundbyberg.

Tjänsten är främst timanställning, alternativt deltidsanställning.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Klubbchef Jonas Hägerhäll
Arbete: 08-83 79 89, Mobil: 0708-65 32 77,

Mail: jonas.hagerhall@ss04.se

Din intresseanmälan och/eller ansökan skickas till jonas.hagerhall@ss04.se eller till:
Solna Sundbyberg simsällskap 04
Skogsbacken 10, 172 41 Sundbyberg

bottom of page