top of page

Bokning simskolan öppnar på måndag

Uppdaterat: 18 mars 2021

Här kommer information för er som vill boka simskola under VT21.


Bokningen för befintliga medlemmar (barn som går på simskola under nuvarande perioden) öppnar måndagen den 22 mars enligt följande:

I schemat ovan ser du att bokningen för Medley 1 (första nivån efter simskolan) också öppnar den 22 mars, mer information om denna nivån kommer skickas per mail till alla som blivit rekommenderade den nivån nu under slutet av vecka 11 innan bokningen öppnas. Som sagt mailas alla information ut, men du kan även titta på schemat för Medley 1 här:

schema medley 1
.pdf
Ladda ner PDF • 400KB


Bokningen för nya medlemmar öppnar torsdagen den 25 mars kl 10:00. Den dagen öppnas alla grupper kl 10:00.


Här hittar du det preliminära schemat för simskolan VT21 i både Sundbyberg Simhall och Vasalundshallen. Observera att ändringar kan komma att ske i detta schema.


schema simskolan sundbyberg + vasalund
.p
Ladda ner P • 868KB


Nästa period börjar mellan 10-16 april – beroende på vilken veckodag väljer ni gå. Schemat kommer att läggas upp här inom kort också.


I och med att vi var tvungna att ha ett längre uppehåll i januari, blir nästa period kortare. Det kommer att vara 10 lektioner och vi kör simskolan utan uppehåll/lovdagar.


Självklart justeras avgifterna därefter, nya priserna blir:


Vardagar: 1445 KR

Helgdagar: 1575 KR


Avslutning sker mellan 12-18 juni beroende på vilken veckodag ni väljer.


Nivåbeskrivningar hittar ni här:


Vill du bli medlem och boka en kurs hos oss måste du gå in och skapa ett medlemskonto innan anmälningsstarten. Klicka på "skapa konto" (uppe i sidans högra hörn) för att registrera/skapa. Ett konto för varje individ som ska gå i verksamheten.

OBS!! Du måste skapa ett konto åt den personen som du vill boka en aktivitet för, är du förälder så kan du ej skapa ett konto med dina uppgifter, utan det måste vara ditt barns uppgifter.


Bokning gör du via denna sida:


Varmt välkomna!2 290 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page