top of page

Välkommen till utbildning!

SS04 välkomnar samtliga föräldrar till simmare, simmare över 15 år samt alla som vill lära sig mer om simning till tävlingsfunktionärsutbildning.


Att vi har funktionärer i klubben är en förutsättning för att vi ska kunna arrangera tävlingar för våra simmare. Förutom att du hjälper klubben genom att utbilda dig, får du också mycket kunskap om simning, de olika simsätten och reglerna kring hur man startar samt vänder. Simsporten blir helt enkelt ännu roligare och du får ett kontaktnät i SS04! Datum: Måndagen 13 juni och lördagen 18 juni Tid: 18:30-20:30 samt 1 timme innan Sommardoppet Plats: Konferensrummet i Sundbyberg Simhall Övrigt: SS04 bjuder på fika på måndagen Anmälan: Anmälningslänk (https://forms.gle/dCMG5UqfgsXxGJwi6) eller via mail till tavling@ss04.se. Sista anmälningsdag är fredagen den 10 juni. Praktik: För att bli godkänd Tävlingsfunktionär måste två praktikpass genomföras inom 6 månader efter utbildningstillfället. Ett pass är en förmiddag eller en eftermiddag, en heldagstävling är alltså två pass. SS04 erbjuder praktik på våra hemmatävlingar: Sommardoppet 18 juni (det är en eftermiddag och kvällstävling), Aquarapid 22 oktober (heldagstävling). Kostnad: Gratis Kursledare: Lars Reuterskiöld

Frågor: Tveka inte om du frågor. Du kan maila dem till tavling@ss04.se. Om du vill prata med någon, så kan du skriva det så ringer vi upp på angivet nummer.

Övrigt: SS04 hjälper så klart till med praktikplats på andra föreningars tävlingar också. Vår egen Märkesjakt ger jättebra träning på att vara funktionär, men kan inte tillgodoräknas som praktik.

Välkommen med din anmälan!

SS04 Tävlingskommitté


INBJUDAN SOM PDF


tävlingsfunktionärsinbjudan
.pdf
Ladda ner PDF • 536KB

230 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page