top of page
  • niklasrajamaki

Efter sportlovet!

Med en tilltagande smittspridning i regionen hoppas vi från SS04 att ni värnar om allas våran säkerhet genom att noggrant följa FHMs rekommendationer.


De nationella allmänna råden innebär att alla i samhället är skyldiga att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda sig själva och andra mot spridning av covid-19.


Framförallt vill vi nu i sportlovstider påminna om att högstadie- samt gymnasieskolor väljer att gå över till distansundervisning under vecka 10 för att minska smittspridningen. Eftersom vi i SS04 inte har möjlighet till simning på distans hoppas vi att ni som varit på resa inom landet och där med spräckt den ”sociala svär” ni levt inom tar er en extra funderare och känner efter innan ni kommer ner till simhallen igen. Detta självklart för att värna våra anställda samt medlemmars säkerhet.


För er som har en familjemedlem ni delar hushåll med som har covid-19-liknande symtom bör ni också stanna hemma tills dess att provsvaret visar negativt för covid-19 samt att ni inom familjen är så säkra ni kan vara på att du som deltar i aktiviteten inte smittats.

Du ska däremot stanna hemma under 7 dagar om du bor eller har bott med en person som bär på covid-19-smitta. Det gäller både vuxna och barn. Som dag noll räknas den dag personen som har covid-19 blev provtagen.


Om du varit på resa utanför Sverige rekommenderar FHM att personer födda 2014 eller tidigare bör testa sig för covid-19 i samband med inresa och testa sig igen fem dagar efter hemkomst. Resenärer bör också stanna hemma och undvika nära kontakter i sju dagar.


Nu håller vi oss i skinnet och kämpar igenom sista biten av pandemin så att vi snart kan njuta av en trevlig sommar med mycket simaktiviteter.


Ta hand om varandra!

Hälsningar

SS04:s personal.

235 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page