top of page

När börjar vuxenkurserna?

Vuxenkurserna har två starter varje termin, första omgången kurser börjar samtidigt som terminen börjar för resterande verksamheter så som simskolan. Den andra omgången börjar i mitten av terminen, veckan efter den första omgången slutat.

När kan jag anmäla mig till vuxenkurser?

Anmälan kan öppna lite olika beroende på vilken tid på året...

Hur långa är kurserna?

Alla våra vuxenkurser är minst 8 tillfällen långa med ett tillfälle i veckan. Ibland kan kurserna sträcka sig över mer än 8 veckor på grund av röda dagar eller skollov.

 

Kan jag anmäla mig till två kurser samtidigt?

Det kan du i mån av plats, men för att anmäla dig på den andra kursen måste du kontakta kansliet, då vårt anmälningssystem inte tillåter medlemmar själva att anmäla sig på två aktiviteter under samma period. 

Kan jag börja en kurs även om jag inte kan simma alls?

Ja självklart, då ska du börja Simskolan för vuxna nybörjare. 

Kan jag börja en kurs om jag är rädd för vatten?

Ja det kan du, i nybörjarkursen jobbar ni med att känna er trygga i vattnet. Är du väldigt rädd skulle vi dock rekommendera att du vänder dig till psykolog eller söker annan professionell hjälp så att du kan hantera räddslan innan du börjar lära dig simma. Nybörjarkursen sker alltid på grunt vatten där man bottnar.

Kan man ta igen missade tillfällen på grund av sjukdom?

Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda detta just nu, du kan dock skicka in ett läkarintyg om du skadat dig eller blir borta av en mer långvarig sjukdom, då kan du få en del av avgiften återbetalat till dig. 

Vilken entré använder jag för att komma in i Sundbyberg Simhall?

Våra vuxna simmare använder alltid den övre entrén om inget annat anges i välkomstbrevet vid anmälan, eller informationsbrev vid terminsstart. 

bottom of page