top of page

Hur anmäler jag mitt barn till Simsporten?

I simsporten så anmäler man inte barnet själv förutom om barnet föregående termin simmade i simskolan, då får man anmäla sig själv till sin första termin  simsportens Medleynivå, efterföljande terminer inom simsporten erbjuds alltid simmaren en plats i grupp baserat på tränarens och den nivåansvariges rekommendationer.

Kan jag byta grupp?

Om du skulle vilja byta grupp så är det bara att höra av sig till oss via kansli@ss04.se eller på våra telefontider, se under fliken kontakta oss, så ska vi se vad vi kan göra för er!

Vi har glömt betala terminsavgiften, har mitt barn förlorat sin plats?

Nej, ditt barn har inte förlorat sin plats, vi kommer alltid höra av oss innan vi skulle göra en eventuell avbokning av plats. 

Varför har jag fått en faktura när mitt barn inte varit på någon träning?

Om ditt barn har anmälts till en grupp så får ni en faktura oavsett om barnet har deltagit eller ej. Ska barnet inte simma under terminen, se då till att avboka platsen i tid så att ni inte får onödiga avgifter.

Hur anmäler jag mitt barn till tävling?

Ni anmäler er till tävlingar på anmälningssidan efter diskussion med barnets tränare. (OBS! I vissa grupper anmäler tränaren simmaren, så hör alltid med tränaren först om hur det går till i er grupp)

Hur sjukanmäler jag mig till tävling?

På tävlings PM:et står det alltid vilken tränare man ska kontakta om man blivit sjuk och inte kan delta på tävlingen, man ska alltid kontakta tränaren så fort man vet, men senast två timmar innan insimmet börjar om möjligt.

Behöver man sjukanmäla sig till träning?

I våra tävlingsgrupper och mästerskapsgrupper råder obligatorisk närvaro, där ska man alltid höra av sig till huvudtränare. Även i de andra grupperna får man dock gärna höra av sig om man är sjuk så att tränaren vet varför du inte kom på träningen.

Vart ska jag vända mig om jag har synpunkter på träningen?

Prata med din tränare först och främst! Känner du av någon anledning att du inte kan det så kan du alltid höra av dig till Verksamhetsansvarig för Simsporten Niklas Rajamäki

Vart kan jag se mitt barns träningstider?

Förutom för medleygrupperna där de kan ses på anmälningssidan så ansvarar alltid gruppens huvudtränare för att simmarna har fått träningstiderna, de skickas då ofta ut per mejl i tillägg till eventuellt fysiskt papper simmaren får med sig hem med info och träningstider. 

Anchor 1
bottom of page