top of page
VUXENKURSER: Programs

Simskola för vuxna

1495kr - för 8 tillfällen á 45min (vissa kurser har färre tillfällen och då dras motsvarande summa för ett tillfälle bort från avgiften, tex har vi ingen verksamhet under höst-, jul-, sport-, påsk- eller sommarlov)

SS04 erbjuder Simskola för vuxna (över 16 år) som inte kan simma. Oavsett om du aldrig har varit i vattnet tidigare, eller om du kan ta ett par simtag så har du chansen att utvecklas hos oss. Det finns två olika nivåer, läs mer här nedan. 

Nybörjare

Denna nivå är för dig som är ovan vid vatten. Vi startar med att lära ut att vara trygg, bekväm och orädd i vattnet på egen hand. Vi övar mycket vattenvana och de grundläggande övningarna i simning för att kunna hantera sin kropp i vattnet. De grundläggande övningarna som vi jobbar med är: andningen- blåsa ut luft under vattnet, doppa huvudet, flyta och glida i mag- och ryggläge. När man är redo, lär vi ut bröstsim och ryggsim. Vi arbetar utifrån individuella mål och kursen sker i egen takt.
 

Fortsättning

Denna nivå är för dig som kan simma 25 meter bröstsim utan att känna obehag och har därför en grundtrygghet i vattnet. Vi vidareutvecklar bröstsimmet och ryggsimmet, där målet är att bli simkunnig enligt den Nordiska definitionen: 200m varav 150m i magläge och 50m på rygg. Vi provar även att hoppa i vattnet från bassängkanten, och möjligheten att prova på dykning från kanten finns.

Bild1.JPG

Klicka nedan för den senaste bokningsinformationen inkl. schema för kommande period så fort den publiceras

är du intresserad av våra vuxenkurser men bokningen är full eller inte öppen än?!

Vi har en enkät du kan fylla i för intresseanmälan till våra vuxenkurser och du får då information lämplig tid innan nästa bokning öppnar för nästa tillgängliga kurs och slipper hålla koll på hemsidan. 

TILL ENKÄTEN

bottom of page