top of page

Vuxenkurser bokning nästa period

Snart är det dags att boka in dig på vuxenkurser som startar vecka 2, 2022. Nedan följer olika information inför bokningen baserat på om du är intresserad av våra crawlkurser eller simskola för vuxna. För att boka sig till någon av våra kurser behöver du ha ett medlemskonto på vår bokningssida, har du inte detta kan du redan nu skapa ett, så slipper du tänka på detta när väl bokningen öppnar. Du skapar ditt konto på denna sida: bokning.ss04.se. Kom ihåg att använda de personuppgifter som tillhör den personen som ska bokas till aktiviteten.


Simskola för vuxna

Nu är det snart dags att anmäla sig till nästa omgång av vuxensimskolan, som kommer att starta mellan 10:e –16:e januari och pågå fram till 14:e - 20:e mars. Ingen lektion under Sportlovet, 28:e februari – 6:e mars.

Bokningen kommer öppna den 2:a december kl 10:00 för befintliga medlemmar, så skriv upp detta i kalendern för att vara redo när dagen kommer. För nya medlemmar öppnar bokningen 6:e december kl 10:00.


Denna period kommer att vara 9 tillfällen, vilket betyder att priset kommer justeras utifrån detta, och det kommer då kosta 1425:-.


Nedan följer schemat för perioden (obs! ändringar kan ske innan bokningen öppnar)

Simskola för vuxna Schema VT 2022 v2-11
.pdf
Ladda ner PDF • 406KB

Crawlkurser

Våra crawlkurser sätter igång vecka 2 och pågår fram till och med vecka 11, vi kommer ha ett uppehåll under perioden och det är under sportlovet vecka 9, dvs. ingen lektion 28feb-6mars. Bokningen för våra crawlkurser öppnar den 6 december kl 10.00. Våra crawlkurser kan variera i antal tillfällen vilket reflekteras i priset, just denna kurs som vi öppnar för bokning nu är 9 tillfällen á 45min och kostar därför 1550kr.


Nedan följer schemat för perioden (obs! ändringar kan ske innan bokningen öppnar)

crawlkurs schema vt22 v2-11
.pdf
Ladda ner PDF • 505KB1 255 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page