top of page

Vi söker nya simlärare!

SS04 söker simlärare som vill jobba i verksamheten med barn ungdomar och vuxna SS04 söker dig som tycker om vatten och vill vara en del av barnens väg till att älska vatten och bli simkunniga


Vem är du?

Du är glad eller positiv och sprider glädje omkring dig. Vi söker dig som har erfarenhet av barn och/eller simundervisning. Du har ett intresse för inlärning hos barn av olika slag och är intresserad av att utvecklas till en bra ledare och förebild för andra! Dokumenterad utbildning såsom Simidrottsledare, Simlinjeinstruktör eller simlärare är en bra merit. Som simlärare i SS04 kommer du att jobba tillsammans med många erfaren simlärare som ansvarar för utbildningen av barnen.


Vilka är vi?

SS04 är en idrottsförening med bred verksamhet inom simsport; babysim, minisim, simskola, skolsimskola, vuxensimskola tävlings och motionsverksamhet. Vi växer nu ytterligare med ny simhall i Solna och mera skolsimskola i Sundbyberg.


Tjänsten är främst deltidsanställning 50-75% tjänstegraden kan diskuteras men möjlighet till timanställning finns också.


Om du har frågor är du välkommen att kontakta

Klubbchef Jonas Hägerhäll

Arbete: 0708-653277

Mail: jonas.hagerhall@ss04.se


Din intresseanmälan och/eller ansökan skickas till

jonas.hagerhall@ss04.se eller till

Solna Sundbyberg simsällskap 04 Skogsbacken 10, 172 41 Sundbyberg


456 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page