top of page

Tävlingsrapport

I helgen som var hade vi många SS04are i farten i både Väsby och Tyresö som resulterade i många pass och fina placeringar!


I Väsby var stora delar av Mästerskapsgruppen och simmade Svenska Simspelen där vi fick se många personliga rekord och även fyra stycken finalsimningar! Några av prestationerna som stack ut och även innebar finalsimningar var Oskar Fridsell på 100 rygg med ett nytt personligt rekord, Alice Velden också med ett nytt personligt rekord och tredje plats samt JSM B kval för Leo Montes på 50 fritt och Leah Ishaq 50 bröst.


I Tyresö simmade en del av våra yngre tävlingssimmare Septembersim som resulterade i flera nya personliga rekord. Vi fick också se hela 15st topp 3 placeringar i sina åldersgrupper, denna tävling var dock utan prisceremoni. Tränarna är mycket nöjda med simmarnas insatts och kämparglädje under en lång endagstävling i en varm simhall.


Vi tycker det är så kul att se våra simmare i vattnet och tävla igen efter ett och ett halvt år av sparsamt med tävlingar!164 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page