top of page

Nya riktlinjer tillåter äldre ungdomar att träna

I början av veckan kom det nya nationella riktlinjer från FHM gällande träning för äldre ungdomar, dessa har nu även gåtts igenom på kommunal nivå och betyder att våra simmare som senaste veckorna inte fått träna då de är födda 2004 och tidigare nu kommer få träna under årets sista veckor. Observera dock att det endast gäller ungdomar upp till 20års ålder. Alltså får vi fortfarande inte erbjuda träning/lektioner för vuxna vilket betyder att Crawlkurser, Mastersträning, Vuxenträningsgrupper, Simskolan för vuxna, Babysim och vissa Minisimkurser fortfarande är inställda.


Alla simmare som nu får börja simma igen har fått eller kommer att inom kort få information om hur träningen blir kommande veckor från sin tränare, men även från SS04 Kansli.

Fortsatt vill vi även uppmana er som är aktiva i verksamheten att:

- Ta personligt ansvar. Du är skyldig att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda dig själv och andra mot spridning av covid-19. Du ska själv tänka igenom hur du kan undvika att bli smittad och hur du kan undvika att smitta andra.

-Stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom eller om person i samma hushåll har sjukdomssymptom.

-Duscha och byt om till simkläder hemmavid. Dra på överdragskläder för att på ett effektivt sätt passera omklädningsrummet.

-Dela inte utrustning.

-Håll avstånd till varandra under hela simhallsvistelsen.

-Kom till träningen tidigast 5 minuter innan träningsstart. Lämna anläggningen så fort träningen är avslutad.

324 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page