top of page

Nya riktlinjer Sundbyberg Stad

Det här information går ut till er som har barn i Minipingvin, Minispäckhuggare och Minifiks grupper i med att samma regler gäller för er också. 


SS04 är en ideell idrottsförening med verksamhet i Stockholmsregionen. För oss är det självklart att vi ska följa och efterleva Folkhälsomyndighetens skärpta riktlinjer som kom den 29 oktober. Nu har även Sundbybergs Stad skärpt reglerna för vad som gäller i stadens anläggningar.  Vi som ideell idrottsförening inklusive alla våra medlemmar är skyldiga att följa dessa regler om vi ska få fortsätta med verksamheten för barnen under pandemin. För mera information om Sundbybergs stads regler för föreningslivet se direkt i dokumentet med riktlinjerna nedan eller på www.sundbyberg.se

Nya riktlinjer Sundbyberg Stad 11nov
.pdf
Ladda ner PDF • 66KB


I simhallen betyder detta att inga föräldrar får vistas i simhallen före, under eller efter lektionerna/träningarna, samt att alla barn som klarar av att byta om själva och gå till sin grupp ska göra detta.


För er som har barn som behöver hjälp med ombyte eller att ni inte känner er trygga med att de klarar av det, får ni som förälder följa med och hjälpa till i omklädningsrummet.


SS04 kommer att ha hallvärdar som möter alla barn efter omklädningsrummet, vid den röda trappan upp till simhallen. Här lämnar ni över barnen till hallvärdarna som ser till att hjälpa barnen hittar till rätt grupp och gruppens samling. Hallvärdarna finns även tillgängliga för att hjälpa till om något händer under lektionerna, om något barn skulle behöva gå på toaletten under lektionen eller behöva hjälp på annat sätt. 


När ni lämnat ert barn till hallvärdarna, lämnar alla föräldrar anläggningen och kommer tillbaka för att hämta barnen på samma ställe vid lektionens slut. 


Vi som förening och alla våra medlemmar tar vårt ansvar för att minska smittspridningen. Det är nu mycket viktigt att vi alla hjälps åt och gör vårt bästa för att detta ska fungera.  Att dessa regler följs är en förutsättning för att vi ska kunna få fortsätta verksamheten för barnen på ett säkert sätt. Reglerna kommer att gälla fortsättningsvis och vi återkommer vid eventuella förändringar.   


De innebär också att vi inte har möjlighet att sälja simmärke på avslutningen i simhallen den här gången, vi återkommer med mer information senare angående när och hur kan vi börja sälja simmärke igen. Har du frågor går det bra att kontakta SS04 kansli på kansli@ss04.se eller 08-837989. 

618 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page