top of page

Info gällande läget 2021-02-06

Den 5 februari kom ny information om hur vi får möjlighet att bedriva verksamhet i våra simhallar.


Vi har delvis mycket positiva besked i form av att verksamhet som rör barn födda 2002 och senare startas upp igen. De berörda adepterna har fått information via mail. Kolla gärna skräpposten om ni inte hittar mailen i den primära inboxen.


För simmare födda 2001 och tidigare har vi i viss mån kunnat erbjuda träning utomhus.

För Crawlkurser, Vuxenträning, Vuxensimskola, Minisim (där förälder måste delta), Babysim (där förälder måste delta), Masterssimning får vi tyvärr fortfarande hålla i och hålla ut.

Då besluten om restriktionerna omvärderas varannan vecka (först från regeringens sida varefter kommunerna tar ställning till praktiska åtgärder) kommer dessa definitivt att gälla fram till 21 feb. Efter 21 februari får vi se om vi möjligen kan få starta upp ytterligare verksamhet tack vare lättnader eller om vi fortsatt håller kvar vid detta schema.


För er extra glada som får möjlighet till simning gäller det nu att ändå hålla er till Folkhälsomyndighetens allmänna riktlinjer samt att extra noga följa dessa rekommendationer:

- Duscha ordentligt och byt om till simkläder hemmavid precis innan ni tar er till simhallen för att minimera tiden i omklädningsrummen.

- Duscha hemma även efter simträningen för att minimera tiden i duschar och omklädningsrum.

- Endast nödvändig simutrustning får medtas in i simhallen. Lämna väskor och ytterkläder i skåpet.

- Endast den i verksamheten aktive deltagaren får gå in i simhallsbyggnaden. Vårdnadshavare eller andra medföljande måste vänta utanför.

- Kom till simhallen tidigast 5 minuter innan aktiviteten börjar.

- Lämna simhallsbyggnaden så snabbt som möjligt.

För de barn som är yngre har vi tränare och hallvärdar som håller extra koll och hjälper till för att de ska hitta rätt inne i byggnaden.


Tusen tack till alla er som gör det möjligt för oss att fortsatt driva verksamheten och skänka glädje till så många barn och ungdomar. Tack också för er förståelse i dessa aningens komplicerade tider.

797 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page