top of page

Du har väl inte missat...

Att bokningen för vårt populära Aquacamp på Påsklovet v.15 (6-9 mars) är öppen och vi har fortfarande några platser kvar!


Vi erbjuder fyra fartfyllda dagar där vi kombinerar simning med andra roliga aktiviteter. Detta år bjuder vi in barn i åldrarna 7–11 år (födda 2010–2013).


Lägret äger rum tisdagen den 5/4 till fredag 9/4 mellan kl 09:00-16:00. Varje dag inleds med samling vid Lionslokalen (en grön barack bredvid Sundbybergs simhall). Vi äter gemensam lunch i Ängskolan och har sedan en annan aktivitet på eftermiddagen. Avslut sker vid Lionslokalen om inget annat anges. Mer information inkl. vilka aktiviteter sker på vilka dagar och kläder/utrustning (jympaskor, badkläder mm.) som behövs kommer i ett PM efter att anmälan skett.


Vi har haft följande aktiviteter tidigare (och kommer att ha liknande aktiviteter i år):

- Bowling

- Parkour

- Judo


Lägret kostar 2000 kr för en vecka (tisdag-fredag) vilket inkluderar alla aktiviteter och måltider.


Krav på deltagarna är att de ska kunna simma 10 m ryggsim, bröstsim och crawl på djupt vatten (motsvarar Späckhuggaren).


Anmälan sker på hemsidan https://bokning.ss04.se och har du några frågor, tveka inte att höra av dig till oss på mail: kansli@ss04.se eller telefon: 08-837989 (se hemsidan för våra telefontider).


Varmt välkomna!

262 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page