top of page
  • niklasrajamaki

Boka Medley 1-grupp till hösten

Nedan följer information om bokningen till våra Medley 1-grupper i höst.


Vanligtvis blir simmarna i denna delen av verksamheten per automatik ombokade men eftersom vi har det stora nöjet att få kliva in i den nya simhallen i Solna vill vi ge er möjlighet att själva välja vilken simhall ni vill simma i.


Bokningen öppnar den 20 juni kl 14:00 för er som under hösten deltagit i Medleyverksamheten eller gått i våra Fiskengrupper.


Har du inte tidigare deltagit i vår verksamhet ber vi dig maila kansli@ss04.se för att få vägledning gällande vilken nivå ni bör anmäla er till.


I Sundbyberg simhall startar terminen under vecka 34, det är uppehåll under vecka 44 och terminsavslutning under vecka 50.I Solna simhall startar terminen under vecka 36, det är uppehåll under vecka 44 och terminsavslutning under vecka 50.


Vänligen observera att Medleyverksamheten är en fortlöpande terminsbaserad verksamhet där du är garanterad en plats till nästa termin. Detta innebär att om du inte vill fortsätta måste du skriftligen avboka din plats genom att maila kansli@ss04.se.


Terminsavgiften för HT -22 är 1875 kr. Ett årligt medlemskap i föreningen om 250 kr erfordras och gör gällande att ni har rätt att rösta på föreningens årsstämma samt att ni även får del av kringaktiviteter i form av föreläsningar, Märkesjakten och annat kul


Bokar gör du från och med den 20 juni kl 14:00 genom att vara inloggad på vår bokningssida som du bland annat når genom att klicka HÄR.1 839 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page