top of page
VUXENKURSER: Programs

CrawlkursER

1525kr - för 8 tillfällen á 45min (kurserna varierar i antal tillfällen och kostnaden anpassas därefter, en kurs kan vara mellan 8 - 12 tillfällen. Lektioner faller bort under höst-, jul-, sport-, påsk- eller sommarlov då vi ej har vuxenverksamhet)

SS04 erbjuder Crawlkurs för vuxna (över 16 år) som vill utveckla sin simning och lära sig att crawla. Det finns tre olika nivåer på våra crawlkurser och du kan läsa mer om dem nedan. (Observera att vi gjort om nivåerna from kursstart 2023).

Steg 1

För en person som inte har någon tidigare erfarenhet av crawlkurs eller crawl simning och är självlärd i simning av bröstsim och/eller ryggsim, du behöver vara simkunnig enligt den nordiska definitionen (200m varav 150m i magläge och 50m på rygg). På denna nivå introduceras crawl från grunden
 

Steg 2

För en person som gått "crawl steg 1" eller lärt sig grunderna i att simma crawl på annat håll. Du behöver kunna simma 25 meter crawl med andning, tekniken behöver inte vara effektiv eller korrekt. På denna nivå jobbar man främst med effektiviteten i simningen samt lättheten i andningen. Vi introducerar samt övar även lite lätt på de andra simsätten. 
 

Steg 3

För dig som gått "crawl steg 2" eller lärt sig simma crawl på annat håll. Du behöver kunna simma cirka 50 meter crawl med en effektiv andning och framåtförande simteknik. På denna nivå jobbar vi med att lära oss voltvändningar och vi börjar simma "riktiga" träningspass med olika farter. Vi fortsätter även förbättra effektiviteten i tekniken samt öva på de andra simsätten.

 

Efter Steg 3 erbjuder vi möjligheten till att träna med någon av våra träningsgrupper för vuxna, innehållande 1 eller 2 simträningar i veckan.
För mer information klicka här!

är du intresserad av våra vuxenkurser men bokningen är full eller inte öppen än?!

Vi har en enkät du kan fylla i för intresseanmälan till våra vuxenkurser och du får då information lämplig tid innan nästa bokning öppnar för nästa tillgängliga kurs och slipper hålla koll på hemsidan. 

TILL ENKÄTEN

Klicka nedan för den senaste bokningsinformationen inkl. schema för kommande period så fort den publiceras

bottom of page