Medleygrupper

Efter simskolan så har du möjlighet att börja med simsporten. Den första nivån inom simsporten är våra Medleygrupper. Det finns två sorters Medleygrupper, Medley 1 och Medley 2. Alla grupperna är åldersindelade och för Medley 1 erbjuds ett pass per vecka och för Medley 2 erbjuds två pass per vecka.

Placering av simmare i de olika grupperna sker av verksamhetsansvariga tillsammans med tränare, med ett undantag. Simmare som kommer från simskolan behöver bokas in av målsman till sin första termin i Medley. Bokningen sker då på samma sätt som för simskolan och öppnas samma dag som simskolan öppnar sin bokning. I övrig placeras alltså simmare i grupper baserat på ålder och simutvecklings nivå. Du kan alltså inte anmäla ditt barn själv i dessa grupper utan barnet placeras automatiskt i den grupp där vi i största möjliga mån försöker behålla liknande träningstider från termin till termin. 

För att flyttas vidare inom simsporten behöver simmaren visa att den kan alla fyra simsätten, korrekta vändningar och starter. 

I medleygrupperna övar vi på alla fyra simsätten. Tillsammans kallas alla fyra simsätten just Medley.

Som simmare i Medley behöver du vara medlem i SS04, det tillkommer därför en medlemsavgift på 250kr årligen.

Flera gånger per termin kan alla simmare få prova på att testa sig i våran egna Märkesjakten, simmarna ges också möjligheten att ta simmärken vid utvalda tillfällen.

 

Varje tillfälle är 60min och inleds med träning på land. 

Alla simmare som simmat en termin har förtur och är garanterade en plats i den nivån de fått rekommenderat till följande termin.

PRISER

Medley 1

1825kr

Medley 2

1925kr 

Kontakt

 

Adress: Skogsbacken 10, 172 41 Sundbyberg

Mail: kansli@ss04.se

Tel: 08-83 79 89

  • Facebook
  • Instagram

Viktiga länkar

©2020 av Solna Sundbyberg Simsällskap 04.