top of page

Privatlektioner

Om våra privatlektioner

Vi erbjuder privatlektioner både till vuxna och barn. En lektion varar 30 eller 45 minuter och du kan bara boka dig till 1 lektion per dag via hemsidan. Vill du boka dig till två lektioner efter varandra så måste du höra av dig till oss.

Du hittar bokningen för barn under "Simskola" och för vuxna under "Vuxenkurser" på bokningssidan. Har du svårt att hitta rätt lektion för dig, tveka inte att höra av dig till oss på kansli@ss04.se.

Inför bokningen

Priser:

30 min 430 kr för en person. För två pers 670 kr. För tre pers 820 kr.

45 min 650 kr för en person. För två pers 1 010 kr. För tre pers 1 240 kr.

När du bokar en PT genom vår hemsida kan du inte välja att boka lektionen för fler personer. Önskar du boka en lektion med fler deltagare behöver du meddela kansli@ss04.se 

Tänk på att det kan vara svårt at få ut lika mycket av lektionen om deltagarna är på för spridda nivåer. Se även till att läs beskrivningen av just den PT-lektionen du bokar, alla våra PT håller nämligen inte lektioner på alla nivåer, vissa har enbart på avancerad nivå och för vuxna. Du hittar denna informationen när du klickat in dig på lektionen/aktiviteten på vår bokningssida.

 

Vi erbjuder även PT-grupp, exempelvis för företag, bokning för detta sker endast per mail.

Bokningsvillkor

Inför lektionen

Har du önskemål angående det du vill träna på så meddela kansli@ss04.se innan lektionen. Samma sak gäller om det är tänkt att det skall vara en lektion med fler deltagare.

Har du frågor?

Besök frågor&svar eller maila oss på kansli@ss04.se

rasmus pil.png
josefin 1barn.jpg
DSC00072.jpg
bottom of page