box-upper-corner

Allmänna villkor

box-upper-corner

Bekräftelse på bokning / Kallelse
När du bokar en kurs hos SS04 skickas alltid en bekräftelse/kallelse via e-post till dig. Väljer du att betala med vår betaltjänst via Paynova får du även en bekräftelse på din betalning på mail. Väljer du  E-postfaktura betyder detta att en faktura kommer att finns tillgänglig för utskrift under rubriken "Mitt konto"/Sammanfattning/"Mina fakturor" ca 1-2 veckor innan kursstart. Detta aviseras via ett mail till den E-postadress som finns angiven på medlemskonto. Väljer du att betala med pappersfaktura tillkommer en faktura avgift på 30 kr då skickar vi en kallelse och faktura hem till dig ca 1-2 vecka före kursstart.


Om kursavgiften ej är betald i tid kommer påminnelsefaktura att skickas och då tillkommer en påminnelseavgift på 50 kr. Om betalning ej sker efter påminnelse kommer ert deltagande i kursen att stoppas. Bokning av kurs är bindande och behöver bokningen ändras måste detta göras senast 10 dagar efter bokningstillfället.


Återbetalning
av kursavgiften görs endast vid sjukdom/olycka som är av sådant slag att kursen inte kan fullföljas och styrks med läkarintyg. Kursavgiften återbetalas för den tid som läkarintyget avser minus avdrag för eventuella tagna lektioner.

Ändrade tider
Vi kan tvingas ställa in en kurs före kursstart om deltagarantalet är färre än 3 st. Ni har då rätt att återfå hela deltagaravgiften.

Behandling av personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PUL)
För att underlätta administrationen IT-behandlar vi uppgifter om namn, adress, telefonnummer, personnummer samt vilken verksamhet du deltar i hos oss.
Uppgifterna använder vi också för att återsända information. Om ni vill avböja fortsatt information, skriv till oss.

Personuppgiftslagen

box-lower-corner box-lower-corner
box-upper-corner

Logga in

box-upper-corner


Glömt lösenordet?
box-lower-corner box-lower-corner
box-upper-corner

Viktiga nyheter

box-upper-corner
sep 7

Vuxen kurser

18 aug 2015 10:44

Nu går det att anmäla sig till våra vuxenkurser!

Vuxensimskola samt crawlkurser med start i september.

Har du gått ett flertal crawlkurser? klicka på läs mer.


box-lower-corner box-lower-corner
box-upper-corner

Kalender

box-upper-corner
Preloader
box-lower-corner box-lower-corner
 

© Solna Sundbyberg Simsällskap 04  •  Badhusplanen 2 169 55 Solna  •  08 83 79 89  •  bg 5453-7204  •  info@ss04.se  •  0.0835 sek  •  Powered by KanslietOnline™